Vad säger Skansen om Noctu?

I veckan publicerade vi nyheten på Facebook och LinkedIn om att Skansen bygger ut sin Noctuanläggning. Detta är vi mycket stolta över och här kan du se vad som stod:

 

Skansen bygger vidare på Noctu och X2 Wireless.

Skansen har under ett par år baserat sina säkerhetssystem på Noctu och X2 Wireless. Nu ska även stadskvarteret kopplas in. I samband med detta ansluts Noctu till Lövestads larmcentral som får alla larm i realtid, direkt till larmoperatören. Lövestad kan genom detta agera snabbt och framförallt korrekt.

Göran Kirch, Tf. säkerhetschef på Skansen:
”Innan vi satsade på Noctu och X2 Wireless så hade vi brandlam på ett fåtal byggnader på Skansen. Nu kan vi med hjälp av X2:s trådlösa teknik nå alla de byggnader vi vill, till en rimlig kostnad. Eftersom vi har kameraövervakning från Lövestad ser vi att Noctu kompletterar vår larmöverföring mycket bra. Allt för att effektivisera hela flödet.”

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *