Utbildningar

Certifierad installatör

Foab Systems AB erbjuder en installatörsutbildning för de företag som önskar att vara partner till oss och sälja samt driftsätta Noctu R3 anläggningar.

Partner  har ett flertal fördelar och får bland annat förtur på alla våra releaser, prioriterad support och inbjudan till installatörs- och slutkundsträffar. Godkänd installatörsutbildning för minst två personer på företaget är ett krav för att bli partner.

Utbildningen är på två dagar och förlagd i Foab:s lokaler i Göteborg. Vi har utbildningar ca fyra gånger per år med max 6 deltagare åt gången. I utbildningen ingår kaffe, fika, lunch samt utbildningsmaterial och demoversioner av Noctu R3. På utbildningen får du lära dig allt om Noctu för att kunna installera, driftsätta och underhålla en Noctuanläggning.

Dag 1

  1. Presentation av Foab och deltagarna. Kaffe och fika.
  2. Genomgång av Noctu R3. Systemuppbyggnad.
  3. Serverklient.
  4. Grafisk klient.
  5. Lunch.
  6. Installation av demoversioner på egna datorer.
  7. Uppbyggnad av databas från grunden.

Dag 2

  1. Repetition.
  2. Labb och simuleringar.
  3. Valfria övningar.

 

Förkunskaper

Du måste ha grundläggande kunskaper om Windows i avseende på installation av programvaror, enklare inställningar av nätverk, samt filhantering i utforskaren. En dator med administratörsrättigheter krävs också för att kunna installera en demoversion av Noctu R3. Datorn måste vara installerad med Windows 7, 8, 8.1 eller 10.

 

Kontakta niklas@foab.se eller fyll i formuläret och ange att du vill boka utbildning.