• Välkommen till Foab Systems. Vi är specialister på integrerad säkerhet.

    Vår expertis hjälper dig med ditt säkerhetsarbete. Våra produkter är unika och enkla att använda.

  • Våra system förenklar din vardag. Integrerad säkerhet ger överskådlighet och ekonomi i din anläggning.

  • I 40 år har vi utvecklat innovativa lösningar som skyddar människor och egendom.

  • Vi lägger bitarna så att dina system matchar perfekt!

Lyft dina säkerhetssystem till en ny nivå

Förenkla din vardag med våra produkter och tjänster som integrerar alla olika typer av larmsystem i användarvänliga och flexibla mjukvaror.

Brandlarm, inbrottslarm, kamerasystem, driftlarm, passagesystem - alla dessa och många fler typer av system är vår vardag. Vi är specialister på att koppla ihop olika fabrikat och presentera larm och styra funktioner så som du själv önskar i din anläggning.

Fabrikatsoberoende lösningar innebär valfrihet, ekonomi och skalbarhet. Din vardag blir enklare och du slipper måla in dig i ett hörn inför nya investeringar.

Våra produkter

Vi utvecklar alla våra produkter själva. Det betyder att vi erbjuder den bästa support, teknik och kompetens samt att vi kan hålla priserna nere. Här nedan är våra tre huvudprodukter.

Överordnat larm- och styrsystem för fler än 50 olika fabrikat. Händelser i anläggningen presenteras tydligt och användarvänligt på ritningar.

En molntjänst för att enkelt och snabbt hantera dina anslutna brandlarm, driftlarm, passagesystem osv. Med mobilen på fickan har du alltid snabb koll och nära till åtgärd vid behov.

Vår mjukvara för mottagning av larm från våra system. Kan installeras i en egen miljö för eller via tjänst hos larmcentralerna i Sverige.

Innovation

Vi skapar system som sticker ut. De kommer från våra egna och våra kunders idéer och är skapade för att förändra och göra nytta.

 

Integration

System måste kunna kommunicera med varandra. Vi bygger broar mellan system och hjälper användaren att få helhetsbilden.

 

Design

Teknik måste vara tilltalande. Den ska vara enkel att använda och samtidigt se bra ut. Detta är god design och det är något som vi alltid strävar efter.

Våra kunder

Vi har levererat säkerhet till många olika kunder i 40 år. Våra kunder finns inom alla olika typer av branscher. Systemen som vi utvecklar själva används av allt från små företag till stora, internationella koncerner.

Referenser

Noctu R3

På vår produktsite har vi samlat all information om Noctu R3.

Besök noctu.se