Vi söker säljare!

Vi söker säljare!

businessman thinking and looking in night city

Vill du vara delaktig i vår fortsatta expansion? Trivs du i en operativ säljroll? Du kan du bli vår nya säljare!

Du kommer att bearbeta kommunala- och privata bostadsbolag, bostadsrättsföreningar samt våra partners med fokus västra Sverige. Du kommer att ha din utgångspunkt på vårt kontor i Göteborg där support och utvecklingsfunktioner finns, men framför allt är du ute på marknaden. I tjänsten ingår även deltagande på mässor och andra kundaktiviteter, vilket innebär att övernattningar i tjänsten förekommer. All försäljning och aktiviteter dokumenteras i CRM-systemet.

Din Profil 
Har du erfarenhet av försäljning mot flerbostadssegmentet ser vi det som en fördel, men framför allt trivs du i en operativ säljande roll. Du får fullödig support men trivs med att agera självständigt. Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning. Självfallet är du kontaktskapande och har gott om driv och energi.

Vi erbjuder dig marknadsmässiga villkor inklusive tjänstebil samt tjänstepension m.m.

Ansökan 
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Per Asplund på Säljpoolen, 031 – 704 51 92.

Välkommen med din ansökan!

http://www.saljpoolen.se/sv/annons/26765238-saljare-foab-systems-ab-goteborg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *