Triton Cloud

Triton_Cloud_Logo_WEB_2012_02Vår molntjänst ger användare tillgång till sitt larmsystem direkt via en smartphone som t.ex. iPhone. Med stöd för fler än fyrtio olika brandlarm, inbrottslarm, passagesystem samt driftsystem m.m. passar tjänsten de flesta anläggningar.

Ett enkelt och säkert användargränssnitt innebär t.ex. att en medarbetare kan koppla från inbrottslarmet med sin mobil vid ankomst till jobbet. Allt från ett och samma gränssnitt, oavsett system.

Triton Cloud är uppbyggt så att kunderna kan välja bland olika alternativ för sin anläggning som t.ex. larminformation via SMS/e-post, larmöverföring till larmcentral eller att enskilda användare kan kvittera larm osv. De olika tjänsterna kan kombineras för att passa en enskild kund på bästa sätt.

Triton Cloud löser ett behov hos användare som vill kontrollera sin anläggning, men inte har behov av ett överordnat system. T.ex. kan en Androidtelefon i fickan vara tillräckligt för att läsa driftloggar, koppla från detektorer eller kvittera larm.

För de kunder som inte vill ansluta sina larmsystem till Internet, kan vi erbjuda en egen lokal version av Triton Cloud. Den har samma funktionalitet som Internetversionen.