Driftlarm

En anläggning har utöver inbrottslarm och passage oftast även att antal andra signaler som det finns behov av att övervaka och styra. Det kan vara strömförsörjning, fläktar eller en temperaturgivare. Utan att behöva ha ett dyrt och komplext fastighetssystem kan dessa typer av larm smidigt kopplas in i Noctu.

Noctu har en avancerad logisk scriptmotor som ger obegränsade möjligheter till att agera på olika händelser med algoritmer som styr anläggningen. Trots sina funktioner är den väldigt enkel att konfigurera.

Analoga värden
Temperaturer och luftfuktighet kan visas vid pekning på givare direkt på ritningarna. Även historik presenteras i en graf och Noctu kan larma på max- och minvärden samt varningsnivåer.

Grindstyrning
Med pekskärmar och peklayouter med knappar i Noctu är det enkelt att bygga intuitiva vyer för att snabbt och enkelt kunna manövrera grindar, entrédörrar och andra passager.

Interface för alla styrningar
Vi erbjuder enkla IP-baserade interface som kan kopplas till i stort sett vad som helst som går att styra. De kan kopplas mot befintliga systems in- eller utgångar, motorer, andra relän osv. Oftast används interfacen för att komplettera upp för saknade funktioner i andra system.