Om Foab Systems AB

Foab erbjuder heltäckande lösningar för fastighetssäkerhet, riskanalys, utveckling och support. Varje uppdrag är en möjlighet att forma en kundanpassad, framtidssäker lösning.

Vi startade vårt bolag redan 1982 och har sedan dess utvecklat och tillverkat egna säkerhetssystem. Våra system finns överallt i Sverige och används av ett stort antal människor för att förenkla och underlätta sin vardag.

Vi finns i Göteborg och är ett privat bolag med engagerade medarbetare. Vi arbetar ofta i nära kontakt med våra kunder vilket ger snabb respons och korta väntetider till anpassade systemlösningar.

Våra kunder innefattar såväl internationella koncerner som mindre företag. Då våra system är flexibla och skalbara kan vi snabbt anpassa leveranser med korta leveranstider.

Ett system blir aldrig bättre än sitt användargränssnitt. Med vår plattform lyfter vi underliggande system till en ny nivå.

Med vår uppmärksamhet på detaljer och vårt åtagande för det bästa skapar vi system som förenklar, förtydligar och underlättar verksamheten för våra användare.

Det ligger i vårt DNA att alltid leverera produkter av högsta kvalité. Strävan efter att få nöjda kunder som använder våra system dagligen under många år är det som driver oss framåt.

Vi utvecklar alla våra produkter på vårt kontor i Göteborg och har även ett nätverk av kompetenta konsulter för extra resurser vid behov.

Vi vägleder ditt företag genom projektet

Oavsett om ni är en installatör eller slutkund har vi kunnandet och resurser för att hjälpa er att hitta rätt lösning för er säkerhet.