Vyer

Vyer

Olika situationer kräver olika vyer – en för larm, en för logghantering, en för receptionen osv. Ett flexibelt system måste klara detta utan att användarna reflekterar över begränsningar.

Noctu kommer med ett flertal förinställda vyer som är lätta att växla mellan. De är skapade för att passa för de flesta situationer i anläggningen samtidigt som det är mycket enkelt att skapa egna vid behov.

Skärmlägen
I Noctu har vi skapat skärmlägen för att det ska gå att anpassa fönster på bästa sätt efter de bildskärmar som används. Noctu kan köras i helskärmsläge eller med friflytande fönster på valfria placeringar över skrivbordsytan, på en eller flera skärmar samtidigt.

Larmvy och standardvy
Beroende av om det finns larm i systemet kan Noctu växla över till en larmvy. Exempelvis så kan en klient visa allmän information om anläggningens status i en övergripande vy, men så fort ett larm aktiveras så växlar Noctu över till en larmvy där ritningar och åtgärdsinformation visas tydligt.

Skärmsläckare
Noctu har en inbyggd skärmsläckare som visar diskret statusinformation på en nästan helt nedsläckt skärm. Vid ett larm tänds skärmen upp och påkallar användares uppmärksamhet.