Kortfattat om Noctu

Kortfattat om Noctu

Här har vi sammanfattat vårt budskap så du slipper leta runt och läsa massa information om du inte har tid!

Vad är en överordnad plattform som Noctu?

Noctu är en programvara som installeras i en server hos er, eller i molnet. Till den kopplas era system för brand, inbrott, passage osv. Inkopplingen sker via nätverk och Noctu kan både presentera och styra händelser i systemen.

Varför ska man använda Noctu?

Genom att samla alla händelser och larm i en programvara med presentation på ritningar över fastigheten får du en oslagbar översikt.

Hur stor anläggning måste man ha för att använda Noctu?

Noctu är skalbart och fungerar bra för allt från ett inbrottslarm till väldigt stora system med tusentals detektorer.

Vad kostar Noctu?

Det finns en slutkundsprislista för Noctu som är enkel att läsa. Principen är att man betalar för det som används. Licensieringen är uppdelad efter antal system, detektorer och klienter. Licenserna köps in och ett årligt licensavtal tillkommer som ligger på ungefär 15% av inköpskostnaden.

Varför måste jag ha ett årligt licensavtal?

I licensavtalet ingår nedladdning av uppdatering och support. De årliga licensavtalen finansierar vår fortsatta utveckling av Noctu. Ungefär 1-3 gånger per år släpper vi uppdateringar.

Var kan jag köpa Noctu?

Vi har ett flertal installatörer som kan sälja Noctu och installationstjänster samtidigt som vi även säljer till slutkunder. Vi kan även bistå med installation och driftsättning om så önskas.

Var utvecklas Noctu?

Vi utvecklar Noctu på Foab i Göteborg. Det är vår egna programvara som vi har haft på marknaden sedan 1997. Närheten till våra kunder är vår styrka då vi kan utveckla lösningar snabbt och effektivt efter våra kunders önskemål.

Vill du veta mer kan du alltid kontakta oss på Foab för en dialog om hur vi kan hjälpa dig att öka säkerheten i din anläggning.